Returnering av beställningar till Lekakademin

Ladda ner retursedel här - SKA fyllas i och bifogas i returförsändelsen.

Ladda ner GLS-returetikett här - den sätter du fast utanpå försändelsen. OBS – returadressen på GLS/Schenker returetikett som du downloader er Ammers c/o Ubsend A/S Germany. Denne adresse er opsamlingssted for alle prebooked returpakker for GLS/Schenker/DHL.

Har du ångrat att du köpt en vara kan du naturligtvis returnera den till oss. Det är 30 dagars returrätt på varorna från den dag du mottagit dem. Om leksaken är en present kan vi förlänga returrätten i rimligt omfång - i så fall ska du meddela oss det på förhand, till exempel genom att skriva det i kommentarsfältet när du beställer.

Julklappar har förlängd returrätt till den 15 januari efterföljande år.

För att undvika fel ska du bifoga en retursedel med information om orsaken till att du vill returnera varan. Den hittar du genom att klicka här >

Returfrakt

Om du vill skicka ett paket i retur till oss kostar det dig enbart 39 kr om du använder denna länk: https://www.gls-returns.com/#/m/lekakademin. Genom att följa länken kan du skapa och skriva ut en etikett som du sätter fast på paketet som du skickar i retur till oss. På den etiketten står allt det vi behöver veta - inklusive både din och vår adress. Den etiketten kallar vi för en förbetald GLS-returetikett.

Retursedeln ska du fylla i och lägga i paketet eller kartongen med de leksaker du returnerar. Vi behöver alltså två dokument från dig: En etikett att sätta utanpå försändelsen och en retursedel som du lägger ner i försändelsen.

Läs mer om våra returregler här >