Tikiri

Handla enligt
Shoppingalternativ
Kategori
Pris
-
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
 1. Önskelista
  Arktiska djur av 100 % naturgummi Arktiska djur av 100 % naturgummi
  Arktiska djur av 100 % naturgummi

  Djuren är både skallror, tuggdjur, baddjur och bra i lekar med roller.

  170,00 kr
  I Lager – leverans 2-4 vardagar.
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida

Tikiri är ett av Lekakademins favoriter, eftersom Tikiris huvudprinciper handlar om långsiktighet, härligt design och barnens utveckling.

Tikiri är leksaker till de helt små individerna i denna värld, som kräver att man har noga genomtänkt leksakens material. Djuren från Tikiri är tillverkade av naturgummi från Hevea träden som huvudsakligen odlas på Sri Lanka. Tikiri försöker alltid att vara så bärkraftiga i produktionen som möjligt. Det gäller både miljön, det etniska och med omtanke för de människor som utgör arbetskraften.

De söta djuren från Tikiri tillverkas på ett sådant sett, att det avger så lite koldioxid som möjligt, så att världen överlåtes i ett ordentligt skick till de kommande generationerna.

Med babyleksaker och söta bitleksaker från Tikiri utvisar du därför omtanke för ditt barns och jordens utveckling.

Säg hej till den söta Tikiri elefant, lejon, flamingo, enhörning och de andra söta, mjuka gummidjur som ditt barn kan utveckla både munmotorik, finmotorik och sinnen med.

I kollektionen finns det också andra otroligt söta och självklart bärkraftigt och ekologiskt producerade leksaker till bebis och de helt små barnen.

Tikiri är dessutom solklart att överväga ifall du behöver en dopgåva eller födelsedagspresent till en liten.