Leksaker 9-23 månader - Full fart framåt

Handla enligt
Shoppingalternativ
Kategori
Pris
-
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
  1. Önskelista
    Springcykel - My Hood Rider, Svart Springcykel - My Hood Rider, Svart
    1 260,00 kr
    I Lager – leverans 2-4 vardagar.
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida

Babyleksaker för fartälskande barn - 9-23 månader

Är det så mycket action hemma hos er som de små armarna och benen klarar av? Då är denna kategorin något för ditt barn. Ersätt med: Det kan stundtals vara utmattande att vara förälder till ett litet barn som rör sig snabbt. Då kan det vara bra att komma ihåg att all denna rörelse är superbra träning för ditt barns muskel-ledsinne.

I den här kategorin har vi samlat mängder av leksaker för barn på 9-23 månader som helst rör sig i 190 km i timmen.

Här hittar du bl.a. vårt sortiment av gåvagnar som är bra både för barn som kryper och barn som redan går. Håller ditt barn på att knäcka koden till hur man lär sig gå? Det måste kännas härligt att bara damma iväg med gåvagnen, när man annars tvingas krypa för att komma någonstans. Vilken fart och överblick det ger att resa sig upp och gå fram.

Överväg också en tummelbalja som ditt barn kan snurra runt i och träna labyrintsinnet utan att du behöver agera karusell.

Är ditt barn modigare än vad dina nerver klarar har vi även mjuka och tjocka kuddar. De kan ge dig sinnesro i perioden tills ditt barn blir bättre på distansbedömning och förstår att man måste röra sig försiktigt ner från soffan och inte med huvudet först. För ditt större barn är underlag praktiska att placera under klätterväggen - de är även bra att leka på och att landa på när barnet övar sig i att hoppa ut från soffryggen.

Full fart framåt floor surfer och springcykel från 1 år

Hos Lekakademin hittar du enkelt en springcykel för 1 år. Perfekt för ditt lilla barn som älskar fart. Spänn fast cykelhjälmen, tuta och kör. Var glad att ditt barn har modet att pröva sig fram och testa balansen. Blir det lite för spännande (för dig), välj då hellre en balanscykel med 4 hjul, den klassiska Wheely Bughoppdjur eller en gåbil.

Eller kolla in vår Floor Surfer. Det är en typ av rullbräda som tränar motoriken och balansen och är utvecklad i samarbete med barnsjukgymnaster. Redan från 6 månader kan din bebis börja använda den, och eftersom brädan kan bära upp till 100 kg kan den användas av ditt barn så länge barnet tycker det är kul att ligga på magen och paddla iväg på den.

Skummöbler för små barn i full fart

Skummöbler från t.ex.bObles är sköna presenter till barn mellan 9-23 månader som älskar att röra på sig. Möblerna har flera funktioner och är designade för att utmana och inspirera ditt barn till fysiska aktiviteter som att balansera, gunga, hoppa och leka.

Möblerna fås i klara färger eller i mer dova nyanser så det finns något för alla. Har du förresten sett vår roliga rutschbana som kan användas både inne och utomhus och som du kan göra om till en cool vattenrutschbana.

Badleksaker 1 år med action

Apropå vatten så är badkaret, badbassängen eller poolen bra ställen att bränna av en massa energi. Du får möjligen skrota försöket på att hålla dig själv torr när du badar ditt barn. Men ditt barn älskar säkert att skvätta, plaska och lära sig om orsak och verkan när badleksaken kanske plötsligt dyker, sprutar vatten eller bara ligger där och flyter.

När ni ska till simhallen har vi både armpuffar och den coola swinfin, en hajfena som ditt barn kan simma runt med på ryggen. Det låter kanske mer som en kul grej, men fenan är faktiskt riktigt bra för att säkerställa ditt barns flytkraft och rörelsefrihet så att alla fartfyllda aktiviteter i vattnet sker tryggt och säkert.