Ska vi leka ihop? - Lekakademin

Vänskap är viktigt - både i verkligheten och online. Det är nämligen genom vänskap vi inspireras av varandra, hör om nya saker i varandras liv, skrattar med och åt varandra, och så är det roligt att följas åt över tid, oavsett om vi bor nära varandra eller är åtskiljda av tid och rum.

Vill du vara vår vän?

  • På Instagram? Här kan du hitta inspiration till hur du kan leka ditt barn klokare och DU kan inspirera oss genom att visa hur ni leker där hemma. Använda bara hashtagen #hejlekakademin
  • På Facebook? Här ser du också det mesta av det vi delar på instagram, men utöver det använder vi även Facebook när vi söker lekpiloter (leksakstestare), när vi håller i tävlingar och för att dela med oss av goda nyheter från huset och våra samarbetspartners.
  • På YouTube? Bilder säger mer än ord... Och videos säger mer än stillbilder. Om du vill SE med egna ögon hur de senaste leksakerna från vår shop ser ut, fungerar och låter, så är det här det händer :-)
  • Brevvänner? Vi vill jättegärna höra från dig, om dina egna erfarenheter eller om du har nya förslag till oss, kring förbättringar eller nya produkter. Kanske har vi varit på andra breddgrader och sett spännande leksaker som vi inte kan leva utan? Skriv till oss på XX - vi väntar med spänning.

Vill du berätta om oss?

Om du vill samarbeta med oss så ska du veta att det är ömsesidigt :-) Vi uppskattar och är tacksamma för alla samarbeten med tidningar, kollegor, hemsidor, branschfolk och bloggare. All publicitet är värdefull PR och vi levererar gladeligen de bästa fotona vi kan få tag på av våra fantastiska produkter.

Därför: Kan du inte vara snäll och skicka ett mail till oss på XX och inkludera så mycket information som möjligt om varför du vill samarbeta med Lekakademin och hur du tänker dig att samarbetet skulle kunna utföras. Det är nämligen med utgångspunkt i din idé som det bästa samarbetet uppstår (tycker vi)...

Du får även gärna inkludera exempel på tidigare samarbeten, kampanjer, giveaways, blogginlägg och event som du har gjort. Vi är idel öra :-)

Vill du jobba med oss?

Lediga tjänster presenteras nedan. Om det inte finns något presenterat beror det på att vi inte saknar varken Lektanter eller Lekgubbar just nu... Har du andra kvalifikationer som du tror att vi kan ha användning för får du gärna skicka in en spontanansökan i vilken du berättar hur du kan bidra till vår familj och vårt hus, vad du är bra på och vad du tycker är roligt. Då sparar vi den och plockar fram den när behov uppstår - och så ringer vi till dig och frågar om du fortfarande vill leka?

Alla nya tjänster läggs dessutom upp här och på vår facebook-profil, så där kan du också hålla ett öga.

Vill du visa oss något?

Vi är mycket öppna för förslag på hur vi kan utvidga sortimentet med nya leksaker eller förbättra vår webbshop. Ring oss på tel: XX eller skriv till oss på XX om du har något på hjärtat eller vill visa oss något som du inte tror att vi kan leva utan. 

Vill du göra en önskelista?

Vi har hört att det är addwish som håller koll på självaste Jultomtens önskelistor och vi tänker att om det är bra nog för honom, så är det också riktigt bra för oss.

Med addwish kan du hålla koll på hela familjens önskningar - inte bara på dem från Lekakademin, utan även nästrimmern till pappa, flygcertifikatet till mamma... och ja, till och med Kähler-vasen till faster Oda finns det plats för... Önskelistan kan användas både till jul, födelsedagar, dop, jubileum, babyshower och alla möjligha andra festliga tillfällen.

Supercoolt och otroligt enkelt - ja, du kan till och med skicka din önskelista online till den som ska använda den eller dela den via facebook.

Du slipper bege dig ut för att byta varor mitt i mellandagsrean, för mottagarna av listan kan bocka av de saker som de köper till dig, UTAN att du själv kan se det - så sliper du få 5 sparkcyklar och 3 spargrisar. Win-win.

Hur fungerar det?

När du hittar en produkt på vår sida klickar du bara på "Lägg till produkten på din önskelista", så blir leksaken du valt tillagd till din online-önskelista hos addwish... Du behöver dock registrera dig som användare på addwish först förstås - det gör du via den här länken KLICKA HÄR.

Det är enkelt och GRATIS att använda addwish och du mottar inte massor av reklam från andra företag. Upprätta en profil hos addwish via dator, iPad eller din mobil (de har även en app).

Tävlingar

Vi ÄLSKAR tävlingar och anordnar dem därför med jämna mellanrum. Det snabbaste sättet för att ta reda på om vi har en tävling som är aktiv just nu är att bli vänner med oss.

Följ oss på FACEBOOK eller INSTAGRAM. Det är här vi lägger upp våra tävlingar, där du t.ex. kan vinna några av våra härliga, lärorika leksaker eller ett presentkort till vår webbshop.

Kontakt:

hej@lekakademin.se

031-30 88 444