bObles tumlingsmöbel för motoriska övningar i marmorlook

Handla enligt
Shoppingalternativ
Kategori
Pris
-
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
 1. Önskelista
  bObles Boll Marmor - Stor, 23 cm bObles Boll Marmor - Stor, 23 cm
  bObles Boll Marmor - Stor, 23 cm
  Tril, balancer, lig på den, sid på den eller..
  715,00 kr
  I Lager – leverans 2-4 vardagar.
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida

bObles tumlingsmöbel för motoriska övningar i marmorlook

Nu har de ständigt populära tumlingsmöblerna från danska bObles lanserats i en snygg och stilren marmorlook.

Marmor-serien innehåller bObles mest älskade tumlingsdjur, nämligen elefanten, krokodilen, kycklingen, hästen, myrsloken och fisken (både den lilla och den stora).

Den tjusiga marmorlooken finns i flera olika färger: Grå, rosa, blå och grön. Det utvalda tumlingsdjuret levereras i en färg som antingen är helt marmorerad, en blandning av marmorerad och enfärgad eller helt enfärgad.

Är bObles marmor specifikt skandinaviska motorikleksaker?

Ja och nej - bObles är en del av den populära tendens som fått fotfäste i många delar av världen. Den kyliga och eleganta marmorlooken passar in i de flesta hems inredning, där tumlingsmöblerna ingår som fina inslag i hemmet, till glädje för både barn och vuxna.

Funktionellt sett har de klassiska och motoriskt mångsidiga tumlingsmöblerna inte utsatts för några förändringar. De är fortfarande lika lämpliga för all slags tumlingslek och motorisk träning och ger ditt barn massor av rolig och utmanande lek – oavsett ålder.

Vad kan jag göra med bObles marmor?

bObles marmor är så fina att de tål att tittas på nästan som om de vore ett konsthantverk. Men det bästa är förstås inte hur de ser ut. bObles-marmor är, precis som alla andra bObles-varianter, något av det allra bästa när det gäller att utveckla ditt barns motorik och fantasi. När ni får hem er bObles-marmor i vardagsrummet kan ni blanda den med de andra tumlingsdjuren och göra hinderbanan eller balansspelet ännu roligare.