bObles Kyckling – tumlingsmöbel i blått, marmor, m.fl.

Handla enligt
Shoppingalternativ
Kategori
Visa mindre
Pris
-
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
 1. Önskelista
  bObles Kyckling Natur bObles Kyckling Natur bObles
  bObles Kyckling Natur
  Bra för att träna motoriken.
  Specialpris 416,50 kr Ordinarie pris 490,00 kr
  I Lager – leverans 2-5 vardagar.
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida

bObles Kyckling – tumlingsmöbel i blått, marmor, m.fl.

Precis som i den verkliga världen är den fina kycklingen från bObles inte det största djuret på bondgården. Men det betyder inte att du ska underskatta kycklingens egenskaper – för den har mycket att erbjuda!

Så tränar man rygg- och nackmuskler med bObles Kyckling


bObles Kyckling är perfekt att ta fram när din bebis behöver träna rygg- och nackmusklerna. Placera kycklingen med den platta sidan nedåt och låt bebisen ligga på mage upp emot kycklingen. Din bebis kommer att älska att kunna se sig omkring – och samtidigt träna hela ryggen. Bebisar övar sig också på att bära upp sitt huvud, det är ju ganska tungt.

När den lille ska ta en tupplur kommer storebror eller storasyster också att ha roligt med Kycklingen. Den kan användas som gung- eller balansbräda, till att kliva på, och som pall. Har ni dessutom en till bObles Kyckling kan ni med fördel kombinera dessa för ännu fler roliga aktiviteter för de större barnen.

bObles Kyckling är bra för större barn

Som en extra bonus vill vi dela med oss av ett tips till er som upplever att de lite större barnen inte sitter still vid matbordet – och driver er till vansinne: Ta med Kycklingen till bordet! Placera den på barnets stol - med den böjda sidan nedåt. På så sätt kan barnet hantera den inre rastlösheten genom att sitta och gunga från sida till sida. Ni kommer förmodligen upptäcka att ni alla blir lugnare... Kom ihåg att det är nyttigt för barn att vara i ständig rörelse – de reagerar helt enkelt på sina kroppars impulser.