bObles Tummelbräda - Lekakademins Tummelbrädor

Handla enligt
Shoppingalternativ
Kategori
Less
Pris
-
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
  1. bObles Tummelbräda 2019
    bObles Tummelbräda 2019
    Gör de andra bObles till körande tumblingdjur
    975,00 kr
    På Lager – leverans 2-4 vardagar.
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida

bObles Tummelbräda till barns motoriklek.

Här vill vi gärna introducera dig till bObles tummelbräda.

Lekakademin älskar lärande leksaker som utvecklar och stimulerar ditt barns hjärna på nya sätt. Det bästa sätt att lära sig på är när barnets lek får komma organiskt, med andra ord när ditt barn själv börjar experimentera, fantisera, försöka, träna, och öva sig på nya kompetenser, bara för att det vill och kan av egen maskin. Om du ger ditt barn goda förutsättningar för att leka sig fram på egen hand så kommer barnet självt att lära sig nya förmågor och färdigheter, för det är helt enkelt på det sättet som barns hjärnor fungerar. Tänk på djurungar på zoo – de sitter ju aldrig stilla! Världen är full av roliga saker och miljöer, och vi vill så gärna hjälpa dig med att inreda en lärorik lekmiljö till barnen därhemma i vardagsrummet.

Ditt barn lär sig nämligen bäst när både hjärnan och kroppen är igång samtidigt. Med de underbara barnmöblerna från bObles kan du och ditt barn ha det superkul medans du stimulerar ditt barns naturliga böjelse för att röra sig. När ditt barns hjärna är ockuperad med att styra både grov- och finmotoriken stimuleras också hjärnans förmåga att ta till sig och förstå språk. Kroppsmedvetenhet är verkligen viktigt för inlärning och trygghet, och balanssinnet är faktiskt ett av de allra viktigaste sinnena att träna, för en god balans har stor påverkan på barns anpassningsförmåga och koncentration.

En lärorik leksak som stimulerar både grovmotoriken och balanssinnet och som fungerar bra att kombinera med andra fina bObles tummelmöbler, är denna tummelbräda till barn. En tummelbräda som till och med kan fås i många färger och designs, t.ex. i grå, lila, grön, blå, o.s.v.

Vad är bObles Tummelbräda till motoriklek?

En tummelbräda till barn kallas också för en rullbräda, en balansbräda och en floor surfer. En rullbräda är ju kanske oftast en sådan man köper på Biltema för att flytta ett piano eller några pallar med varor på, men grundprincipen för en rullbräda till barn är egentligen den samma. En floor surfer till barn har en bräda med hjul under som kan snurra 360 grader runt, och därigenom susa runt på vardagsrumsgolvet eller i gymnastikhallen.

Hur utvecklar bObles Tummelbräda barns motorik?

Som motorikleksak är tummelbrädan fantastisk, för ditt barn kan både styra muskulaturen i ryggen, rumpan, nacken, och skuldrorna när barnet ligger på magen och drar sig framåt med armarna eller knuffar sig framåt med benen – och det är ju också superkul att swischa omkring sittande eller på knä på brädan.

Om ni är flera som leker med tummelbrädor, så kan ni leka tåg genom att spänna fast ett rep eller snöre mellan de olika barnrullbrädorna. Ni kan också skapa er egna fordon av balansbrädan genom att stapla någon annan bObles-produkt ovanpå den. En upplagd motoriklek med en rullbräda till barn såsom bObles tummelbräda är ett gammalt hederligt race!

Hur använder jag en bObles tummelbräda till mitt spädbarn?

Även helt små barn hela vägen ned till 3 månaders ålder har glädje av tummelbrädan, för det är spännande att ligga på magen eller ryggen ovanpå den och se sig omkring medan mamma eller pappa varsamt skjuter brädan fram och tillbaka över golvet, så att ljuset i taket flyttar sig och skapar nya skuggor som bebisen kan titta på.

Kolla in din nya tummelbräda från bObles här i kategorin!