bObles Tumlingsbräda för barns motoriska lek

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

bObles Tumlingsbräda för barns motoriska lek.

Vi vill gärna presentera bObles Tumlingsbräda för barn.

Vi på Lekakademin älskar pedagogiska leksaker som utvecklar och stimulerar ditt barns hjärna på nya sätt. Det bästa sättet att lära sig är genom helt naturlig lek – när ditt barn börjar experimentera, testa, träna och öva på nya färdigheter alldeles av sig självt. Om du ger ditt barn goda möjligheter till utveckling kommer ditt barn att lära sig nya färdigheter av sig självt – det är så våra hjärnor fungerar. Tänk på djurungar på zoo – de sitter aldrig stilla! Världen är full av roliga saker och miljöer. Vi vill hjälpa dig att inreda en lärorik lekmiljö hemma i vardagsrummet.

Ditt barn lär sig bäst när både hjärna och kropp aktiveras samtidigt. Med de läckra tumlingsmöblerna från bObles kan du och ditt barn ha superkul samtidigt som ditt barns naturliga vilja att röra på sig aktiveras. När ditt barns hjärna koncentrerar sig på att styra både grov- och finmotoriken, stimuleras också hjärnans förmåga att tillägna sig och förstå språk. Kroppsmedvetenhet är oerhört viktigt för inlärning och trygghet. Och balansen är faktiskt ett av de viktigaste sinnena att träna upp, eftersom en bra balans betyder mycket för ditt barns anpassningsförmåga och koncentration.

En lärorik leksak som stimulerar både grovmotoriken och balansförmågan, och som passar riktigt bra ihop med de andra vackra möblerna från bObles, är denna Tumlingsbräda för barn. En Tumlingsbräda som dessutom finns i många färger och utföranden: i grått, lila, grönt, blått, m.m.

Hur passar bObles Tumlingsbräda för motoriska lekar?

En Tumlingsbräda för barn är en rullbräda, balansbräda och floor surfer i ett. En rullbräda är oftast en sån man köper i byggaffären för att flytta runt pianon och stora, begagnade möbler – men här har den ungefär samma funktion. Det betyder en bräda med hjul under som kan vridas 360 grader och susa runt på golvet i hög fart.

Hur utvecklar bObles Tumlingsbräda barnets motorik?

Som motorisk leksak är Tumlingsbrädan fantastisk. Ditt barn styr musklerna i rygg, rumpa, nacke och axlar när det ligger på mage och knuffar sig framåt med armarna. Det är också superkul att åka runt sittandes eller på knä. Man kan också leka med den motoriska Tumlingsbrädan genom att knuffa på varandra.

Om ni är flera som leker med Tumlingsbrädor kan ni leka tåg genom att fästa rep eller liknande mellan varje bräda. Man kan också bygga roliga fordon genom att stapla andra tumlingsmöbler från bObles ovanpå Tumlingsbrädan. En självklar motorisk lek med Tumlingsbrädan är ett klassiskt gammalt race!

Hur använder jag en bObles Tumlingsbräda med mitt spädbarn?

Även mycket små barn från 3 månader har glädje av en Tumlingsbräda. Det är spännande att ligga på mage eller rygg på brädan och titta runt omkring sig medan mamma eller pappa försiktigt skjuter brädan över golvet. Omgivningen förändras och ljuset skapar nya skuggor som bebisen kan titta på.

Hitta er nya Tumlingsbräda från bObles här!