bObles Sköldpadda

Handla enligt
Shoppingalternativ
Kategori
Less
Pris
-
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
  1. bObles Sköldpadda 2020
    975,00 kr
    På Lager – leverans 2-4 vardagar.
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida

bObles Sköldpadda i t.ex. grå, blå och marmor till motoriklek

Det pirrar så härligt i magen när man prövar att stå på sköldpaddans rygg. Det är också kul att vända på den och pröva att lägga sig på magen över sköldpaddan och hålla balansen.

Sköldpaddan har nämligen, på samma sätt som en riktig sköldpadda, en kupolformad rygg och en platt mage.

Det finns många sätta som man kan leka med bObles sköldpadda på, och dess allsidighet ger goda möjligheter för att stärka både rygg- och magmuskulaturen hos barn och vuxna på.

Tycker barn om bObles Sköldpadda?

Sköldpaddan är direkt tilltalande för barn, som ser de två små ögonen som en uppmaning till att hoppa upp på skölden och leka.

Den är lika kul att ha därhemma i vardagsrummet eller på dagis som de andra aktivitetsmöblerna från bObles. Använd den både till småbarn när ni ska leka rytm eller balanslekar, såväl som till större barn. När barnen blir lite större och börjar få lite bättre styr på kroppen och musklerna kan sköldpaddan användas som en slags balansbräda. Ni behöver inte vara rädda för att lägga den med skölden nedåt, det är den också gjord för.

Vilka färger kan jag få bObles Sköldpaddor i?

Den kommer i många olika färger, och här hos Lekakademin har vi dem allihop. Vi är nämligen ambassadörer för bObles, så vi har alltid hela deras sortiment och alla deras nyaste produkter.

Det coola med bObles är också att de är designade av skandinaviska experter i motorik och design. Därför smälter de friktionsfritt in i en klassisk skandinavisk inredning. Du kan få den i både lite mer kraftfulla såväl som i lite mer dämpade färger, och du kan också få dem med ränder i olika bredder.

Kolla in alla våra aktivitetsmöbler från bObles i den här kategorin och de andra bObles-kategorierna.