bObles Anka - Lekakademin

Handla enligt
Shoppingalternativ
Kategori
Less
Pris
-
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
  1. bObles Ankunge Stor 2019
    bObles Ankunge Stor 2019
    Gynge gennem bølger, balancere og trille. Ælling kan det hele.
    975,00 kr
    På Lager – leverans 2-4 vardagar.
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida

bObles Anka i olika storlekar och färger till motorik för barn

Den här söta ankungen är inte den från HC Andersens klassiska saga. bObles Anka är ett suveränt motorikredskap för barn som kan användas alldeles från den första tiden som bebis, fram till att barnet är stort och kan bygga sina egna hinderbanor tvärs över hela vardagsrumsgolvet.

Ankan har en smart utformning som gör den mycket allsidig.

Dess platta sida för den stabil som sittyta, pall eller som ett litet bord. Samtidigt kan ni göra roliga övningar för kroppen på de mer böjda delarna av bObles anka, och därigenom kommer den till sin rätt som motorikredskap.

bObles lilla anka i gult passar också på sätt och vis fint som påskpynt, och den kan smälter också fint in i samlingen av andra bObles tummelmöbler.

Vilka övningar är goda att göra med en bObles Anka?

Man kan såklart sitta på den och gunga. Att gunga stärker balansen så att barn blir mer stabila när de rör på sig, och mindre lätt får svindel eller blir illamående.

Men ankan kan också läggas ned på sidan, och på så vis kan den användas som pall eller ett litet bord.

Ni kan också ordna en liten säng till dockan ovanpå den. Kanske ska ankan också med i bad? Det tål den nämligen utan problem.

I vilka färger kan man få bObles Anka?

bObles skickar ut nya färger och designer på marknaden flera gånger om året, så det betalar sig att kika in här på Lekakademins hemsida lite då och då. Det kommer nya bObles hela tiden, och de är alla gjorda i samma genomtänkta, ergonomiska designstil i moderiktiga och fina färger.

Många av våra kunder är glada för deras Anka i marmor och i gul eller lila. Flera säger också att det är kul att kombinera ankan med sköldpaddan eller fisken.

Vi tror att det finns lika många möjligheter för kul motoriklek med ankan som det finns kunder i vår butik.